Hirdetés

Megint egy olyan játékkal vár az Epic Games Store, amire nehéz nemet mondani

|

Folytatódik a Mega Sale, a Death Strandinget egy másik nagyágyú váltja.

Hirdetés

Május 18-án indult az Epic Games Store-ban a Mega Sale leárazás, amelynek keretében ismét nagyon olcsón szerezhetünk PC-s játékokat, főleg ha elérjük azt a költési szintet, ami az extra kupon beváltásához szükséges. Mint minden ilyen nagy szabású leárazásnál, az Epic most is a szokásosnál ütősebb játékokat osztogat: először a Death Strandinget adta, most pedig az egyik legjobb Fallouton a sor.

Június 1. 17:00-ig mindenki, aki ellátogat az Epic Games Store-ba, ingyen szerezheti meg a Fallout: New Vegas Ultimate Editiont. A posztapokaliptikus akció-szerepjáték-sorozat egyik legjobb részének ezen kiadásában az alapjáték mellett megtalálható minden extra tartalom, köztük a Dead Money, a Honest Hearts, az Old World Blues és a Lonesome Road csomag.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken vezet az út, a GET gombra kell rányomni, hogy elmentsétek a játékot epices fiókotokba, ahonnan később is bármikor előhúzhatjátok - nem baj, ha most nem vagytok PC-közelben.

Ismét rejtély, hogy mi lesz a következő játék, de szűnni nem akaró izgalommal várjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)