Hirdetés

Megint ingyen játékokat ad a GOG, érdemes lecsapni rájuk

|

Rögtön egy teljes trilógiával lepi meg a játékosokat a GOG.com.

Hirdetés

Megszokhattuk, hogy az Epic Games Store minden csütörtökön új ingyenes játékokkal lep meg bennünket, de mostanában egész gyakran hasonló kedves húzásokkal készül a GOG.com is. Ezúttal ráadásul nem csak egyetlen egy játékot kínálnak díjmentesen, hanem rögtön hármat.

Most ugyanis az Alien Breed Trilogy húzható be teljesen ingyen a GOG.com főoldaláról. A pakk egészen pontosan az Alien Breed: Impact, az Alien Breed 2: Assault és az Alien Breed 3: Descent című játékokat tartalmazza.

Hirdetés

Klasszikus arcade-shooterekről van szó, ha valaki kedveli a zsánert, akkor biztosan nem fog csalódni bennük. Fontos azt is megjegyezni, hogy lévén a GOG.com-ról van szó, a játékok DRM-free verzióit lehet beszerezni, így azok szabadon másolhatók.

Még nagyjából 30 órátok van arra, hogy hozzáadjátok a könyvtáratokhoz az Alien Breed Trilogyt, és azt sem szabad elfelejteni, hogy közben a GOG.com-on pörög a We Love Games Sale, melynek keretein belül akár 80%-os kedvezménnyel lehet játékokat vásárolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)