Hirdetés

Megint két játék vár az Epic Games Store-ban – csapj le rájuk hamar!

|

Két egész különleges játékkal készült erre a hétre az Epic.

Hirdetés

Godzilla és kaiju barátainak népszerűsége nem akar szűnni, sorra érkeznek filmek, sorozatok, olykor játékok is, és nyugatra ráadásul kevesebb jut el, mint amennyi összességében készül - főleg a Távol-Keleten népszerűek az egymást gyepáló óriási lények.

Aki szereti a témát, annak biztosan tetszeni fog az Epic Games egyik e heti játéka, a GigaBash, egy multis verekedős játék, amiben valamilyen titánt vagy ezek ledöntésére megalkotott mechát kell irányítanunk, miközben jelentős pusztítást végzünk, és megpróbálunk elbánni ellenfeleinkkel mindenki mindenki elleni vagy 2v2-es összecsapásokban.. Alapvetően 10 karakter közül lehet válogatni, de DLC-ben Godzilla és Ultraman univerzumának szereplői is elérhetők. Helyi többjátékos módban minijátékokkal dobhatjuk fel a hangulatot.

Hirdetés

A másik játék szintén multis, viszont ez egészen más: a korai hozzáféréssel elérhető Predecessor a MOBA-k és shooterek elemeit kombinálja, 30 hős közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat. Feladatunk az, mint a legtöbb MOBA-ban, de a formulán csavar egyet, hogy nem pusztán utasításokat adunk, hanem nekünk kell célozni és lőni. Egyébként ha vége az early accessnek, a játék mindenkinek ingyenesen lesz elérhető, de most még az Epic ajánlatát érdemes kihasználni.

Az ünnepi ajándékszórás jövő szerdán indul, az első játék csomagolópapírja az alábbi:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)