Hirdetés

Megint sikerült kitalálni, milyen játékot ad ma ingyen az Epic Games

|

Elég konkrét utalást rejtett a csomagolópapír.

Hirdetés

A még most is (vagy most már, hiszen a szerverek eléggé küzdöttek tegnap este) ingyen megszerezhető Death Strandinget valószínűleg semmi nem fogja már felülmúlni a következő napokban, de bármi megeshet, az Epic Games Store ünnepi promóciójában szereplő játékok listája a korábbi évekkel ellentétben nem szivárgott ki teljes egészében. A közösség azért találgat, és eddig elég jó arányban sikerült megtippelni, mi lesz a következő nap ajándéka.

Most az ismert szivárogtató, billbil-kun is súgott, de a csomagolópapíron látható füles öklök szintén egyértelművé tették, mire számíthatunk.

Hirdetés

Dealabs oldalán közzétett üzenetből kiderült, hogy ma a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch lesz ingyenesen elérhető. Ez egy metroidvania akciójáték, amiben egy nyúllal kell Torch City egykor állatok lakta, mostanra gépek által uralt városában rendet tennünk. 

Három játék vár még ránk, izgatottan várjuk, mik lesznek azok. Nézzetek vissza délután 17:00-kor, szólunk, amint indulhat a letöltés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)