Hirdetés

Megjött az Epic Games Store újabb ingyenes játéka, van okunk az örömre

|

Még nem ért véget a Mega leárazás, ami azt jelenti, hogy megint gazdagabbak leszünk egy értékes PC-s játékkal.

Hirdetés

Van egy jól bevált szisztémája az Epic Games, amihez elég könnyű hozzászokni: a cég, amely a Fortnite-ot gondozza, az Unreal Engine-t fejleszti és nem utolsósorban az Epic Games Store-t üzemelteti, heti rendszerességgel halmozza el ajándék játékokkal a gamereket. Ezt jellemzően úgy csinálja, hogy amikor épp megérkezik a váltás, és az aktuális ingyenes játék helyet cserél az előző hetivel, akkor egyúttal azt is a tudomásunkra hozza, hogy mire számíthatunk legközelebb.

Azonban különleges alkalmakkor (például karácsony környékén) többnyire titok övezi a soron következő ajándékot, és ha épp nem szivárogtat senki, akkor a meglepetés sem lesz oda. Most épp a Mega Sale promóció okán nagyvonalúbb a szokásosnál is az Epic, az első héten a Borderlands 3-at adhattuk hozzá a fiókunkhoz, a másodikon pedig a BioShock The Collectiont. Az előbbi egy 2019-ben debütált loot shooter, az utóbbi pedig három elsőrangú, erősen történetfókuszú FPS-t, a BioShockot, a BioShock 2-t és a BioShock Infinite-et, valamint azok DLC-it magába foglaló játékcsokor.

Hirdetés

Reméljük, hogy senki se maradt le róluk, mi szóltunk, és most is szólunk, hogy az előttünk álló egy hétben a Wolfenstein: The New Order című FPS-t szerezhetitek meg. A MachineGames alkotásában a náci Németország nyerte meg a második világháborút, nekünk pedig B.J. Blazkowicz szerepében kell helyrehoznunk azt, amit elrontott a történelem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A játékot kétféleképpen tölthetitek le, egyik módszer egyszerűbb, mint a másik: vagy ellátogattok a játék adatlapjára (ehhez kattintsatok a fenti linkre), vagy tegyétek meg ugyanezt az Epic Games Store kliensén keresztül bejelentkezve. A lényeg, hogy nyomjatok a GET gombra, haladjatok végig a mindössze pár lépésből álló procedúrán, és máris tiétek a zsákmány.

A következő hét ajándékát megint hét lakat alatt őrzi az Epic Games Store, készülhetünk tehát az újabb meglepetésre, ami az eddigi sormintát elnézve hasonlóan kellemesnek ígérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)