Hirdetés

Megkapó kalandjátékot ad ma ingyen az Epic Game Store

|

Egy igazán különleges kalandba csöppennek azok, akik bezsákolják az Epic Game Store legújabb ingyenes játékát.

Hirdetés

Ma 17 óráig a My Time At Portia című posztapokaliptikus akció-szerepjáték volt igyenesen letölthető az Epic Game Store-ból, most azonban elérkeztünk a menetrendszerű rotációhoz, új címet ad nekünk ajándékba a platform. 

Továbbra is korábban kiszivárgott menetrend szerint haladunk, így aki olvasta már azt a listát, cseppet sem lepődött meg azon, hogy a következő 24 órában a Night in the Woodsra lehet lecsapni. Erre mondjuk az aktuális teaser képen látható cicafej is ráerősített.

Hirdetés

A Night in the Woods egy megkapó látványvilággal rendelkező kalandjáték, amelyben a történet kibontakozása és a számos megismerhető karakter bemutatása mellett magán a felfedezésen van a legnagyobb hangsúly. A kickstarteres támogatással összehozott játékban egy Mae Borowski nevű antromorf macskahölgy bőrébe bújhatunk, akit épp most rúgtak ki az egyetemről, és visszatért szülővárosába, ám itt váratlan változásokkal kellett szembesülnie.

Többet nem is árulnánk el a sztoriról, próbáljátok ki a játékot, most még fizetnetek sem kell érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)