Hirdetés

Mindenképp próbáld ki az Epic Games e heti ingyen játékát, kellemesen meg fogsz lepődni

|

Első ránézésre hülyeségnek tűnhet, de okkal lett népszerű.

Hirdetés

Úgy tűnik, magunk mögött hagytuk a hülye, összecsapott és élvezhetetlen szimulátorok korát, sorra érkeznek olyanok, amikkel tényleg meglepően jó játszani. Most a PowerWash Simulator tartja lázban a játékosokat, akik slagolással vezetik le a mindennapok stresszét, de nemrég egy másik, szintén népszerűvé vált, ugyancsak pihentető szimulátor is megjelent.

Ez, avagy a Lawn Mowing Simulator most egy héten át, augusztus 4. 17:00-ig ingyenesen tölthető le PC-re.

Hirdetés

A játékban Nagy-Britannia vidéki területein kell licencelt, hivatalos fűnyírókkal cikáznunk, a Toro, a SCAG és a STIGA eszközeit is használhatjuk a kertek, az utcák, a mezők növényzetének rendben tartására. Nem csak vezetgethetünk, a beállításokra is oda kell figyelnünk. Megjelent hozzá dinós kiegészítő is, illetve meglátogathatunk néhány emlékhelyet, ahol szintén elburjánzott a zöld.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A letöltéshez kattints a fenti linkre, majd keresd meg a GET gombot, és bejelentkezést követően a Place Order gomb megnyomásával adhatod hozzá Epic Games Store-os fiókodhoz, hogy később bármikor elővehesd.

A következő ajándék az Unrailed! lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)