Hirdetés

Mindenki ingyen játékokat ad most – az Epic Games Store sem kivétel

|

A GOG-on a FlatOut, a Steamen a Dead Island: Riptide lett ingyenes a héten, és az Epic promóciója is menetrend szerint folytatódik.

Hirdetés

Közelítünk a tavaszi játékszezon közepe felé, van most mivel játszani, de többen is úgy gondolják, remek ez a hét arra, hogy ingyen játékkal kínálják meg a PC-seket. A No Man's Sky korlátozott ideig kipróbálható, a FlatOutot, a Dead Island: Riptide-ot és a Driftland: The Magic Revivalt örökre megtarthatjuk, és hát ott az Epic Games is, ami nem most gondolta megtörni hagyományát.

Ezen a héten a Dakar Desert Rally vált ingyenessé, ami, mint azt a neve sugallja, a világ egyik legnagyobb off-road megmérettetését, a sivatagi Dakar ralit feldolgozó játék, amelyben licencelt motorokat, autókat, kamionokat, quadokat, és további járműveket vezethetünk több mint 30 pályán. A változó évszakok, időjárás és napszakok extra kihívást kínálnak.

Hirdetés

A Saber Interactive játékát február 22. 17:00-ig lehet megszerezni úgy, hogy megnyitjátok akár a fenti linken keresztül, akár az Epic Games Store klienséből az adatlapját, majd a GET gombra nyomtok, és bejelentkezés után a Place Orderrel véglegesítitek a folyamatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)