Hirdetés

Most a Steam ad egy ingyen játékot, de sietni kell vele!

|

Igaz, hogy a cucc egy kifejezetten ínyenceknek szóló móka, de ettől még nem érdemes otthagyni az asztalon.

Hirdetés

Ha mindig is tudni akartad, hogy egy középkori hadsereg hogyan állná meg a helyét 100 csirkével szemben (a Zelda rajongók mondjuk már tudják, hogy melyik oldal is van túlerőben), akkor itt a te játékod.

A hétvégén ingyenesen letölthető a méltán híres Ultimate Epic Battle Simulator, amiben több tucat MI sereget ereszthetünk egymásnak. A választék tényleg hatalmas, és akkora zászlóaljakat küldhetünk egymásba, amekkorát akarunk (és amekkorákat a PC-nk ki tud rajzolni).

Az igazi különlegessége a most hétvégi akciónak, hogy nem egy ingyenes hétvégéről van szó. Az Ultimate Epic Battle Simulatort megtarthatjátok, csak annyi a dolgotok, hogy valamikor a napokban lecsaptok rá.

Hirdetés

A UEBS fejlesztői egyébként éppen készülnek valami nagy bejelentésre, és egyelőre csak annyi biztos, hogy nem egy Epic Games Store exkluzivitási bejelentés lesz a téma.

Találgatni nem érdemes, mivel még ma elmondanak majd mindent egy élő adásban. Érdemes lesz figyelni a srácok YouTube csatornáját.

Ha a UEBS kapcsán nem akartok kifutni az időből, akkor érdemes tudni, hogy a határidő pontosan február 1. 19:00. Ne csússzatok le a lehetőségről, nagy csaták várnak rátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)