Hirdetés

Most egy különleges stratégiai játékot húzhatsz be ingyen, de nem árt igyekezned

|

Adakozó kedvében van a Fanatical, és egyáltalán nem vár tőlünk sokat az ajándékért cserébe.

Hirdetés

Jó nap ez a játékra - állapíthatjuk meg, miután rövid időn belül két alkotást is ingyen vágtak hozzánk különböző piacterek. Annak, aki bírja a zombikat, feltétlenül érdemes lecsapnia az első Dead Island cselekményét továbbszövő Dead Island: Riptide Definitive Editionre, csak közben figyeljen a naptárra és az órára, nehogy lecsússzon róla.

Aki viszont inkább a gondolkodós játékmenetet részesíti előnyben, az jobban teszi, ha a Steam helyett egy másik piactér, a Fanatical felé irányozza lépteit, mivel ott egy 2019-ben megjelent stratégiai játékot kaparinthat meg ingyen.

Hirdetés

Az említett oldalon a következő hat napban, tehát jövő keddig mindössze néhány kattintással hozzáadható gyűjteményünkhöz a máskor 16,99 euróért (6575 forint) kínált Driftland: The Magic Revival. A Star Drifters stúdió alkotásában egy lebegő szigetekre széttöredezett világ régi dicsőségét kell helyreállítanunk, ami nem könnyű feladat még úgy sem, hogy nagy hatalmú varázslók vagyunk saját várral, toronnyal, szigettel, aki képes akár sárkányokat is az uralma alá hajtani. A játék érdekessége, hogy az egységeket nem közvetlenül irányítjuk, hanem különböző célokat tűzünk ki számukra, amit aztán megpróbálnak a legjobb tudásuk szerint teljesíteni, valahogy úgy, mint a Majesty szériában.

Megszerezni akkor tudjuk, ha felkeressük a Fanatical oldalát a fenti linkre kattintva, majd csinálunk felhasználói fiókot, ha még nincs, és azt összekapcsoljuk a Steam-fiókunkkal. Végezetül még fel kell iratkoznunk a hírlevélre, mielőtt átvehetnék fáradozásunk jutalmát, a Driftland: The Magic Revival steames változatát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)