Hirdetés

Most éppen teljesen ingyen játszható a Star Citizen, és ennek jó oka van

|

A Star Citizen legutóbbi frissítéssel felmerült problémákat kezelni kell, itt a megoldás.

Hirdetés

Kellemetlen esettel szembesültek azok március közepén, akik még kitartanak a Cloud Imperium Games több mint tíz éve készülő űrszimulátora, a Star Citizen mellett. A csapat egy rendkívül tartalmas frissítést adott ki a játékhoz, amely magával ragadó karrierekkel, lenyűgöző helyszínekkel és izgalmas játékmenettel kecsegtetett, valamint azt ígérte, hogy a felhasználók végre nyomot hagyhatnak az univerzumban. Csakhogy az update sokaknál játszhatatlanná tette a játékot, és bár a fejlesztők azóta is dolgoznak a problémákon, még mindig nem sikerült mindent megoldani. 

A Cloud Imperoum Games már többször is tartott ingyenes időszakot a Star Citizen kapcsán, hogy megmutassa a kívülállóknak, hol tart a fejlesztés és potenciális támogatókat vonzzon be, ezúttal viszont más megfontolásból lesz kipróbálható a játék: minél több segítségre van szükség. 

Hirdetés

A csapat nemrég elkészült a 3.18.1-es patch-csel, amellyel a problémák egy részét igyekeznek orvosolni, a többi javításához és az infrastruktúra teszteléséhez viszont minél több játékosra van szükségük, ezért április 13. és április 20. között mindenki számára megnyitják a Star Citizent - számoltak be róla egy hivatalos bejegyzésben.

Egyúttal szeretnének arról is megbizonyosodni, hogy a játék képes kezelni a gyorsan növekvő felhasználóbázissal járó forgalomnövekedést, valamint lehetőséget akarnak mindenkinek adni arra, hogy megtapasztalhassák a 3.18 update újdonságait. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Cloud Imperium Games azonban kikötötte, hogy abban az esetben, ha a 3.18.1 éles szerverekre történő bevezetésekor katasztrofális problémákat tapasztalnak, akkor előfordulhat, hogy felhagynak az ingyenes időszakkal és minden erejükkel az adott gond kezelésére összpontosítanak. De bármi is lesz, a céljuk az, hogy a felhasználóikat megfelelően tájékoztassák mindenről. 

Ti ki fogjátok próbálni a Star Citizent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)