Hirdetés

Most ingyen behúzhatod az egyik legkülönlegesebb shootert, de sietned kell

|

A közelgő halloween és a Scream Sale alkalmából a Fanatical ajándékozós kedvében van.

Hirdetés

Elrajtolt a Fanatical saját digitális vására, a Scream Sale, amelynek keretében az áruház egy rakás címet leárazott: van, amit 75 százalékkal olcsóbbá tett (mint a The Walking Dead: The Telltale Definitive Seriest), és még olyan friss megjelenéseket is leárazott, mint a Cities: Skylines 2 (ez 13 százalékkal kerül kevesebbe). Sőt, masszív kollekciókat is be lehet zsebelni nevetséges összegekért, a Star Wars Collection például 14 klasszikus játékot kínál pár ezer forintért cserébe. 

Ennek apropójából a Fanatical készült egy kis meglepetéssel is: ingyenesen letölthetővé tett egy egyedi megjelenésű lövöldét, amelyet korlátozott ideig most bárki behúzhat. 

Hirdetés

A HypeTrain Digital és az Ink Stains Games 2015-ös játékáról, a 12 is Better Than 6-ről van szó, amelynek olyan a grafikája, mintha egy füzetbe rajzolta volna valaki tollal, és csak a fröccsenő vérhez használt volna más színt a vörös képében. Merthogy a 12 is Better Than 6 egy top-down shooter lopakodós elemekkel, vadnyugati témában, amely egészen 1873-ig repít minket vissza, hogy megtapasztalhassuk az időszak kegyetlenségét és hogy kilyuggassunk másokat. 

A megszerzéséhez nem kell mást tennetek, mint regisztrálni/belépni a Fanatical honlapján, összekötni a steames fiókotokkal és feliratkozni a hírlevelükre, és már kaptok is egy kulcsot, amit aktiválhattok a Valve áruházában (emellett kaptok egy 6,66%-os kupont is a Fanatical bundle-jeihez). Elvileg október 31-ig lesz lehetőségetek megszerezni a játékot, de ajánlott minél előbb lecsapni rá.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)