Hirdetés

Most ingyen játszhatod a közel 600 millió dollárból készülő Star Citizent

|

Bárki lezsűrizheti, hogy milyen állapotban van most a több mint egy évtizede formálódó monumentális sci-fi játék.

Hirdetés

A maga nemében egyedülálló vállalkozást épített fel Chris Roberts, a Wing Commander széria és a Freelancer (személyes kedvencem) atyja. A 2012-ben leleplezett, a közösség által finanszírozott Star Citizen a Roberts Space Industries nyilvánosságra hozott statisztikái alapján az elmúlt 11 évben 4 704 972 támogatótól 595 024 972 dollárt kapott.

Elképesztő összegről van szó, emiatt nem csoda, hogy egyesek úgy vélik, átverés az egész és sosem fog elkészülni a Star Citizen, másrészt viszont azt is látni kell, hogy Robertsék roppant ambiciózus célokat tűztek ki maguk elé, amelyek megvalósítása rengeteg pénzbe kerül és még több időt vesz igénybe.

Hirdetés

Emiatt is jó, hogy alkalmanként lehetőség nyílik arra, hogy a kívülállók is bepillantást nyerjenek a játékba, nemcsak azok, akik fizettek érte. Az idei Foundation Festival keretében ingyen próbálhatunk ki 12 űrhajót, amelyeket úgy válogattak össze, hogy különféle játékstílusokból és karrierekből adjanak ízelítőt. Beépített guide-rendszer segíti a kezdőket az akklimatizációban, ráadásul exkluzív játékbeli tárgyakat is kaphatnak, akik használják ezt a július 17-éig tartó fesztivál ideje alatt.

A részvétel egyetlen feltétele, hogy hozzunk létre egy felhasználói fiókot a hivatalos oldalon, még mielőtt nekilátnánk a Star Citizen letöltésének.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)