Hirdetés

Most ingyen lehet a tiéd egy közkedvelt MMO kiegészítője

|

A Square Enix ajándékba adja a Final Fantasy XIV-hez készült Stormblood bővítményt.

Hirdetés

Amennyiben az elmúlt napokban akár itt a GSO-n, akár a Facebookon figyelemmel követtétek az általunk közzétett híreket, akkor mostanra több játékkal is gyarapíthattátok gyűjteményeteket, méghozzá teljesen ingyen. Az Epic Games Store jóvoltából két címre csaphattok le még mindig, a Sega még Sonicot is megölte, csak hogy meglephessen bennünket, továbbá a GOG ajándék játékát is megszerezhetitek, ha nem haboztok túl sokáig.

Időközben pedig feltűnt a színen egy újabb nagyvonalú adományozó a Square Enix képében. A japán kiadó a Stormbloodot, a Final Fantasy XIV kiegészítőjét tette átmenetileg ingyenessé, egészen május 8-áig élhetünk a felkínált lehetőséggel.

Hirdetés

Az új helyszíneket, küldetéseket és hivatásokat tartalmazó Stormblood bővítményt letölthetjük Macre, továbbá PC-re a Steamről és a Square Enix oldaláról is (figyeljünk arra, hogy a két verzió nem kompatibilis egymással), valamint PlayStation 4-re a PS Store-ból. Annak azonban, hogy játszhassunk is vele, van két feltétele: először is rendelkeznünk kell a Final Fantasy XIV Online Starter Editionnel, másrészt pedig szükség van egy aktív előfizetésre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)