Hirdetés

Most ingyen megszerezheted az Aliens vs Predatort, de nem árt sietned

|

Fennállása 30. évfordulója alkalmából ajándékot ad nekünk a kultikus FPS fejlesztője.

Hirdetés

Felhasználói szemmel nézve az egyik legszebb szokás a játékiparban, hogy rendszerint az ünnepelt az aki adja az ajándékot, nem pedig fordítva. Így tesz az 1992. december 4-én alapított Rebellion Developments is, amelynek olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Sniper Elite és a Zombie Army. Szintén az oxfordi csapat nevéhez fűződik négy különböző Aliens vs Predator is, egy 1994-ből, egy 1999-ből, egy 2007-ből és egy 2010-ből.

A 30. évforduló alkalmából az imént felsoroltak közül a másodikat, pontosabban annak 2010-es újrakiadását, az Aliens vs Predator Classic 2000-et ajándékozza el a Rebellion. A promóció csupán limitált ideig és a készlet erejéig tart, ezért ajánlott minél hamarabb nekiveselkedni a Steam-kódot eredményező procedúrának.

Hirdetés

Mindössze annyit kell tennünk a játékért, hogy felkeressük a Rebellion webshopját, ott feliratkozunk a hírlevélre. Amint ez megtörtént, máris kapunk e-mailben egy kuponkódot. Ezt követőn tegyünk úgy, mintha meg akarnánk venni a boltban az Aliens vs Predator Classic 2000-et, rakjuk a kosárba, fáradjunk a kasszához, de ne felejtsük el fizetés előtt érvényesíteni a vouchert, hogy a fizetendő összeg 0 legyen. Utána már nem marad más dolgunk, mint az így megszerzett Steam-kódot aktiválni a Steam-fiókunkban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezzel párhuzamosan persze akár szét is nézhetünk a Rebellion shopjában, ahol most számos terméket olcsóbban megvehetünk, úgy játékokat és játékbeli tartalmakat, mint különféle mörcsöket. A Sniper Elite 5-re például stílszerűen 30 százalékos kedvezményt kapunk, de akkor sem kell szomorkodni, ha már megvettük a játékot, mert ingyen húzhatjuk be a Sniper Elite 5: Airborne Elite Weapon and Skin Packet minden platformra, amire a játék megjelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)