Hirdetés

Most ingyen megszerezheted ezt a játékot, és így 10 ezer forintot spórolhatsz

|

Pár kattintás csupán, és máris a Steam-könyvtáradban landol az átmenetileg ingyenessé vált alkotás.

Hirdetés

Elmúlt már karácsony, és épp nincs semmilyen nagyobb ünnep, ami apropóként szolgálhatna játékok elajándékozásához, mégis szinte egyszerre jutott eszébe az Epic Games Store-nak, a GOG.com-nak és a Steamnek, hogy meglepjen bennünket valamivel. A Fortnite és az Unreal Engine mögött álló cég piactere az Aerial_Knight's Never Yealdet, míg a CD Projekt által üzemeltetett áruház a Nomads of the Driftland: The Forgotten Passage-et vágja hozzánk ingyen.

Hozzájuk csatlakozott a mai nappal a Steam, melynek ajánlata március 14-éig, magyar idő szerint 18 óráig érvényes, és miként a versenytársai, a Valve üzlete is megelégszik azzal, hogy az ember regisztrál egy felhasználói fiókot, mielőtt zsebre rakja az ajándékot.

Hirdetés

A játék, amely most ingyen megszerezhető nem más, mint a Curve Games gondozásában megjelent, stratégiai, szimulációs és survival elemeket ötvöző Space Crew: Legendary Edition. Egy személyre szabható csillaghajó kapitányaként kell a játékosnak legénységet toboroznia, majd felfedeznie a galaxist, és közben szembeszállnia a Földet fenyegető idegenekkel.

A megszerzéséhez elég a fenti linkre bökni, majd a steames terméklapon a Fiókhoz adás gombra nyomni. Aki így tesz, megközelítőleg 10 ezer forintot spórol, mivel a Runner Duck alkotása alapjáraton 24,99 eurót kóstál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)