Hirdetés

Most ingyen megszerezhetsz egy játékot, és olcsón megvehetsz 6000 másikat

|

Gigantikus Black Friday vásárt tart a GOG.com, ahonnan senki sem távozhat üres kézzel.

Hirdetés

Természetesen nincs jobb ajánlat az ingyenesnél - talán azt kivéve, ha még fizetnek is nekünk pluszban -, de tekintve, hogy milyen sűrűn követik egymást a nagy digitális áruházak leárazásai, és hogy sokszor valóban aprópénzért lehet hozzájutni akár még viszonylag új játékokhoz is, egyre nehezebb úgy érvelni a kalózkodás mellett, hogy aki erre vállalkozik, közben ne tűnjék végtelenül kicsinyesnek. 

A CD Projekt által fenntartott GOG ez alkalommal a Black Friday alkalmából nyesett le több mint 6000 termék árából, és mivel a kedvezmény mértéke a 90 százalékot is elérheti, érdemes végigböngészni a kínálatot. A frissen debütált Uncharted: Legacy of Thieves Collection például 40%-kal (32,02 dollár), a Horizon Zero Dawn Complete Edition 75%-kal (13,34 dollár), a Days Gone pedig 67%-kal (17,61 dollár) olcsóbb, de szintén 75% kedvezménnyel zsákolható be a Fallout 4: Game of the Year Edition (10,67 dollár) és a Control Ultimate Edition (10,67 dollár) is.

Hirdetés

Mint általában a vásárok során, úgy most is horogra tűzött egy ízletes csalit a GOG, hátha sikerül még több látogatót bevonzania, akik az ingyen játékért jönnek ugyan, de a lehengerlő kínálat miatt maradnak. Nos ezúttal a Styx: Shards of Darkness című, 2017-ben megjelent lopakodós akció-kalandot adhatjuk hozzá gyűjteményünkhöz. A Cyanide alkotásában a címszereplő goblin bőrébe bújva nézünk szembe nála nagyobb és erősebb ellenfelekkel, köztük emberekkel, elfekkel és törpékkel.

Az ajánlat november 24-én 15:00-kor jár le, addig lehet megszerezni a játékot a fenti linkre, majd a Go to giveaway és az Add to Library gombokra nyomva, mihelyst bejelentkeztünk GOG.com-os felhasználói fiókunkba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)