Hirdetés

Most ingyen nyomhatnak négy játékot is az xboxosok

|

Ezen a hétvégén négy játékba kóstolhatunk bele a Microsoftnak köszönhetően, ráadásul kettőt közülük tovább is próbálgathatunk pár napnál.

Hirdetés

Ha közeleg a hétvége, akkor az Xbox tulajok már tudják, hogy érdemes úgy beosztani a szabadidőt, hogy kalkuláljanak a Free Play Days ajánlataival, ugyanis a Microsoft hetente minimum kettő játékot ingyenesen játszhatóvá tesz hétfő reggelig a Game Pass Core vagy Ultimate csomagokat választó előfizetőknek.

Ez a mostani felhozatal azonban a különlegesebbek közé tartozik: nemcsak azért, mert négy cím is bekerült a kalapba, amelyek eléggé széles spektrumot fednek le a műfajokat illetően, hanem azért is, mert kettőt a szokásosnál tovább lehet nyüstölni. 

Hirdetés

A Ubisoft versenysorozata, a The Crew legújabb részét, vagyis a The Crew Motorfestet, valamint a Limbic vidámpark-menedzselős mókáját, az őrült Park Beyondot március 18-án, hétfő reggelig játszhatják a Core vagy Ultimate tagok bármiféle pluszköltség nélkül, de a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátékát, a Dead by Daylightot tovább, március 19. reggeléig, a Ubisoft taktikai lövöldéjét, a Tom Clancy's Rainbow Six Siege-et pedig még ennél is hosszabb ideig, március 22., azaz jövő péntek reggelig tarthatjuk meg. Természetesen az ingyenes időszak lejárta után sem kell lemondanotok az elért eredményről, ha megvásároljátok a címeket. Ráadásul akciósan csaphattok le rájuk:

A Rainbow Six Siege-et tartalmazza a Game Pass Ultimate, szóval bármikor rárepülhetnek a szolgáltatás prémium csomagjának előfizetői, az ingyenes lehetőség igazából a Core-tagoknak lehet érdekes és azoknak az xboxosoknak, akik még nem rendelkeznek előfizetéssel, de ki akarják próbálni a Ubisoft játékát, mert így egy hónapnyi Core-hozzáféréssel, vagyis 2500 forintért megtehetik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)