Hirdetés

Most ingyen szerezhetsz meg egy PC-s játékot, amely azonnal tolószékes nagypapává változtat

|

Egy nagyon fura, és nagyon mókás játékot húzhatsz most be teljesen ingyen. Érdemes sietni, mivel nem tudjuk, hogy meddig tart a lehetőség.

Hirdetés

Az ingyenes játékokat mindig szívesen fogadja az ember, mert hát ki tudja, mihez lesz kedvünk egy álmos, esős, hétköznap éjszakáján. Az olyan csodákat viszont, mint a Run! Grandpa! Run! igazából bármikor szívesen elővennénk.

Az IndieGala jóvoltából ez a félőrült indie cím most mindenki számára ingyen felmarkolható. Az egyetlen dolgunk regisztrálni egy fiókot a kiadó oldalán, és behúzni a címet, mielőtt a lehetőség a tolószékes papával együtt elillanna.

Hirdetés

A Run! Grandpa! Run! pontosan annyira elborult, mint gondolnád: egy vénembert irányítunk, aki rakétahajtású tolószékével megszökött az otthonból és próbálja elkerülni a rá vadászó nővérkéket. Lényegében egy fizika-alapú ügyességi játékról van szó, amelyet a körítés tesz igazán szórakoztatóvá.

Érdemes élni az ingyenes lehetőséggel, már csak azért is mert nem tudjuk, hogy a lehetőség meddig fog élni. Az IndieGala nem közölte az akció részleteit, szóval kapcsolj rá, ha ingyen szeretnél tolókocsival repkedni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)