Hirdetés

Most ingyen szerezhetsz meg Mass Effect és Dragon Age DLC-ket

|

Az Electronic Arts és a BioWare váratlan ajándéka egybeesik a BioWare pontok kivezetésével.

Hirdetés

Volt egy időszak a 2000-es évek végén, amikor több jelentős piaci szereplő (élen a Microsofttal és az Electronic Artsszal) is alternatív fizetőeszközöket vezetett be, amelyeket aztán játékok vagy DLC-k vásárlására lehetett költeni. Az ezeket tartalmazó csomagok értékét azonban úgy határozták meg, hogy még véletlenül se egyezzenek meg a sztenderd játékárakkal. Ezért jellemzően mindig megmaradt pár elköltetlen Microsoft pont vagy BioWare pont egy-egy bevásárlás után, arra ösztönözve a játékosokat, hogy további csomagokat vegyenek, nehogy kárba vesszen a pénzük.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy ez a megoldás nem aratott egyöntetű sikert, máskülönben nem számolták volna fel a redmondiak már 2013-ban a saját valutájukat, az EA viszont csak október 11-én kerít sort a BioWare pontok kivezetésére, noha már rég elvesztették jelentőségüket.

A Crystal és Platinum fizetőeszközöket nem érintő döntésről e-mailben értesítette a kiadó a felhasználókat, egyúttal meg is nyugtatva őket, hogy az ily módon megvásárolt tartalmaikhoz a továbbiakban is gond nélkül hozzáférnek majd, a meglévő pontjaikat pedig elkölthetik a Mass Effect 3 többjátékos módjának (ez ugyebár kimaradt a Mass Effect Legendary Editionből) tartalmi csomagjaira a határidő lejárta előtt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezzel párhuzamosan számos, korábban csak BioWare pontokért megvásárolható DLC lett ingyenes az Originen, így aki rendelkezik az alapjátékokkal, olyan élményekbe ugorhat fejest bármiféle felár nélkül, mint a Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker vagy a Mass Effect 3: Citadel. Ehhez az Origin-könyvtárunkban ki kell választani az adott játékot, majd rákattintani az Extra Content fülön a Get it Free gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)