Hirdetés

Most ingyen verhet össze John Cena, pusztíthat el csapda, vagy teríthet be az út pora

|

Az aktuális Free Play Days alkalom újabb három játékot tett elérhetővé az untakozó érdeklődőknek.

Hirdetés

A Microsoft és az Xbox csapata folytatja jó szokását, ezen a hétvégén is jelentkezik a Free Play Days akció, melynek keretében mindenki, aki rendelkezik egy zölden villogó dobozzal, és egy Game Pass Core vagy Ultimate előfizetéssel, letölthet és kipróbálhat három játékot, extra költségek vagy megkötések nélkül. Most pankrátorok lehetünk, ügyességi elemekre építő multis játékban tehetjük próbára képességeinket, vagy off-road versenyekre kanyarodhatunk rá.

A három kiválasztott ezúttal a

  • WWE 2K23
  • Phantom Abyss
  • MX vs ATV
Hirdetés

Ahogy minden Free Play Days játék esetében, úgy itt is megmaradnak a mentések, de folytatni csak akkor tudjuk őket az ingyenes időszak után, ha megvásároljuk őket. Szerencsére az Xbox Store-ban most a három játékból kettőt kedvezményes áron szerezhetjük be.

A Free Play Days lehetőségei már élnek, de csak hétfő reggelig tartanak. Ha valamelyik érdekel a fenti játékokból, akkor érdemes lesz sietni a letöltésükkel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)