Hirdetés

Most is ingyen kipróbálhatsz két Xbox-játékot a hétvégén

|

Egy izgalmas kiegészítő és egy remek lövölde is vár rád teljesen ingyen a következő 3 napban.

Hirdetés

Ha a zöld csapat tagja vagy, akkor talán már egyáltalán nem újdonság, amit általában idekörmölök a hétvége előtt. Az Xbox csapata ugyenis minden hétvégén ingyenessé tesz pár játékot, melyeket extra költség nélkül pörgethetsz, már amennyiben rendelkezel az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetések valamelyikével, ez már amolyan vak rutin, könnyű követni.

Ezúttal egy kicsit szűkösebb a kínálat, mint általában, de senki sem fog haragudni egy ingyen körért a Tiny Tina's Wonderlands vagy a The Sims 4 Cats and Dogs miatt. Legalábbis szerintem, ha mégis valaki konkrétan megharagudna érte, attól óvatosan elnézést kérek, miket is merészeltem leírni.

Hirdetés

Az Xbox tulajdonosok a fenti párost pörgethetik korlátok nélkül, azt leszámítva, hogy hétfő után lezárul a hozzáférés. Attól a naptól fogva csak azok folytathatják kalandjaikat, akik megvették a teljes verziókat, melyeket most nyomott áron tudsz egyébként behúzni.

A Free Play Days móka hétfő reggel 8-kor zárul le, és az akciók sem tartanak tovább. Ha tetszik valamelyik felsorolt cím, akkor érdemes lesz gyorsan lecsapni rá. És nem megharagudni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)