Hirdetés

Most már nem horrorral vár az Epic Games - itt a következő ingyen játék!

|

Akit nem kapott el a halloween hangulata, most egy egészen aranyos játékkal játszhat - főszerepben az adócsalással.

Hirdetés

Az elmúlt napokban, hetekben mindenki az elsősorban az Egyesült Államokban népszerű, de a világ más pontjain is egyre ismertebb halloweennek hódolt, így az Epic Games Store is félelmetesebb játékokat szórt, köztük a The Evil Within sorozat két részével.

Erre a hétre egy ajándék jutott, ami csak a NAV-osoknak okozhat álmatlan éjszakákat: ez ugyanis a Turnip Boy Commits Tax Evasion, amiben egy adóelkerülést gyakorló fehérrépát terelgethetünk. Fejtörőket kell megoldanunk, harcolnunk, és így megdönteni a korrupt zöldségkormányt.

Hirdetés

Több befejezése is van, de nem kifejezetten hosszú - ám egy ilyen játékdömping után pont jó is, hogy nem vár el tőlünk több tízórányi elköteleződést.

Aki megkaparintaná, a fenti linkre kattintva juthat el az adatlapjára, majd a GET gombra nyomva teheti el könyvtárába, és bármikor előveheti, nem muszáj letölteni a következő egy héten belül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)