Hirdetés

Most négy, egészen abszurd játékot is letölthetsz ingyen

|

A Bugsnax és az Octodad fejlesztőcsapata ajándékokkal halmozza el a játékosokat.

Hirdetés

A Young Horses Games neve talán nem mond sokat a játékosok többségének, pedig az indie csapatnak már két videojátékkal is sikerült felhívnia magára a figyelmet: a 2014-ben megjelent Octodad: Dadliest Catch játékmenetében egy polip apukával kellett különböző feladatokat teljesítenünk, ami a csápok és ruganyos test miatt nem volt egyszerű, de mókás annál inkább. 2020-ban aztán jött a következő őrületük, a Bugsnax, amelynek a különlegességét a rovarok és ételek keresztezése adja.

Hogy mi lesz a Young Horses következő nagy dobása, azt még nem tudni, az viszont biztos, hogy előtte felfedezhetjük, milyen projekteken dolgoztak még a fennállásuk óta. A stúdió ugyanis ingyenesen elérhetővé tette négy játékát a Steamen keresztül. 

Hirdetés

A legérdekesebb közülük valószínűleg az Octodad: Student Edition, ez a polipos koncepció eredeti változata, amivel minden elkezdődött, hiszen a srácok ezt még diákként készítették. Érdemes felfedezni azonban a másik hármat is.

Az Antbassadorban egy cilindert viselő emberi ujjat irányítva kell segítenünk Antopia lakóinak - például ládákat kinyitni, akadályokat elhárítani előlük - anélkül, hogy nemzetközi incidenst okoznánk. A harmadik cucc ugyancsak a hangyák világában játszódik, az IndependANT játékmenetében a nappalit kell felderítenünk élelem után kutatva, és miközben a kolóniát próbáljuk meg táplálni, beszélgethetünk is a többiekkel. 

Végül ott van a Snakedate, amiben kígyóként kell randiznunk egy klubban, és van benne egy társkereső alkalmazás is Charmr néven (a snake charmer a kígyóbűvölő angol elnevezése). Ti ki fogjátok valamelyiket próbálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)