Hirdetés

Na, végre valami érdekes is érkezik az Xbox Live Gold előfizetőinek

|

Bejelentették a júliusi játékokat, az egyik egy fokkal izgalmasabb, mint a Játékok Golddal promóció részeként érkező ajándékok általában.

Hirdetés

Miközben a Sony egy Call of Duty játékkal, az Alan Wake remasterével és egy szívhez szóló indie alkotással igyekszik meggyőzni a PlayStation Plus előfizetőit tagságuk megtartásáról, az Xboxnál továbbra sem az ajándék játékok szólnak a Gold vagy az Xbox Game Pass Ultimate mellett, de ezen már tényleg csak az lepődik meg, aki szerint az Xbox 360 a Microsoft legújabb konzolja.

Júliusban viszont lesz egy érdekesség, amit érdemes az előfizetőknek kipróbálni, ha bírják a horrort.

Hirdetés

A hónap első és utolsó napja között lehet majd behúzni a Darkwoodot, egy hat évvel ezelőtt megjelent horrort, ami nem jump scare-ekkel próbál meg kényelmetlenséget okozni, hanem játékmenetével és hangulatával. Felülről látjuk a főszereplőt, ám így is egészen félelmetes.

A hónap második ajándéka a When the Past was Around, egy point and click logikai kalandjáték megnyerő külsővel, megható és elgondolkodtató történettel. Ennek ugyancsak érdemes adni egy esélyt, egész jó értékeléseket kapott a kritikusoktól és a játékosoktól egyaránt. Július 16 és augusztus 15. között lehet rá lecsapni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)