Hirdetés

Nagyon árulkodó az Epic Games Store mai ingyen játékának csomagolása, vajon tényleg ez lesz az ajándék?

|

Ahogy minden nap, úgy most is gőzerővel tippelget az internet népe az Epic csomagolópapírját nézegetve, hogy mi lehet az ingyen játék.

Hirdetés

Talán már nem újdonság senkinek, hogy a karácsony szelleme december közepén megszállja az Epic Games Store csapatát, és naponta vágnak hozzánk ingyenes címeket. Ilyenkor nem csak az a kedvenc hobbink, hogy bezsákoljuk az ajándék játékokat (hiszen mint tudjuk, játszani, és játékokat gyűjteni az két külön hobbi), hanem előszeretettel tippelgetünk is az apró nyomok alapján, hogy mi is lehet az adott nap délutánján frissülő új alkotás.

Most úgy érezzük, hogy nem annyira nehéz kihívás megtippelni a mai címet, és ha tényleg ezt kapjuk, akkor azért elismerően csettintünk majd, mert általunk nagyon kedvelt alkotásról van szó (bár nem először oszogatja ezt az Epic, az is igaz). Na de ne rohanjunk ennyire előre, először nézzük meg együtt alaposan a szokásos Epic dizájnnal megálmodott csomagolópapírt, amelyen az apró kis ábrák általában árulkodó jelek a várható ajándékra utalva. 

Hirdetés

Tegnap délután 5-kor a Them's Fightin' Herds élesedett, amit szintén sikerült a Redditen előre megtippelni az éles szemű közönségnek, és felkerült egy újabb csomagolópapír, mely a ma 17:00-kor élesedő címet takarta.

Nézzük meg együtt közelebbről ezt:

Jól látható a kis karácsonyi ikonok között a jellegzetes sapka, amit viszonylag könnyű beazonosítani:

Ezek szerint az Epic Games Store mai ingyenes játéka a Wolfenstein: The New Order lesz. Nyilván ez még nem 100 százalék, 17:00-kor mindenről beszámolunk nektek, de nagy eséllyel ezt érdemes várni. Ha eddig kimaradt, mindenképpen zsebeljétek be!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)