Hirdetés

Nagyon különböző vezetési élményt kínálnak az aktuális Xbox Free Play Days játékok

|

Ha ingyen pattanál a volán mögé, akkor azt a mostani hétvégén szabadon megteheted majd.

Hirdetés

Ahogy minden hétvégén, úgy most is hozott a Microsoft egy maroknyi játékot, melyeket az Xbox Game Pass Ultimate és Xbox Live Gold előfizetők extra költségek nélkül pörgethetnek. Az egyetlen korlátozást az idő jelenti, mivel a lehetőség mától május 16. reggelig tart csupán, ahogy ezt már megszokhatták a hétvégi koca ingyenjátékosok.

A mostani kínálatban két szimulátor szerepel, de mindkettő nagyon másra koncentrál. Míg a WRC 10 a keményvonalas versenyzésre helyezi a hangsúlyt, addig a Lawn Mowing Simulator a kertrendezésre.

Hirdetés

Akár melyiket is próbáljátok ki, érdemes észben tartani, hogy a mentéseitek megmaradnak, így bármikor folytathatjátok majd a karriereteket. Ha esetleg kedvet kaptatok a WRC 10 beszerzéséhez, akkor fontos megjegyezni, hogy a Free Play Days ideje alatt annak mindkét verziója most akciósan megvásárolható.

Ha a Lawn Mowing Simulatort akarjátok behúzni, azzal annyira nem kell sietni: az maradt a szokásos 6 600 forintos áron.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)