Hirdetés

Nahát, csak nem megint ingyen ad valamit az Epic Games Store?

|

Hát de, méghozzá egy 2022-es játékot, amit ha megkaparintasz, 5520 forintot spórolsz.

Hirdetés

Erősen zárta az Epic Games Store ünnepi ajándékszórását, hiszen az elmúlt egy hétben a Marvel's Guardians of the Galaxyt tölthette le bárki. Sajnos nem hozott annyi bevételt a Square Enixnek, amennyinek a kiadó örült volna, de így legalább talán többen tudhatják meg, mennyire szórakoztató játék, amit erősen beárnyékolt a szörnyű Marvel's Avengers.

Na de robogunk is tovább, mi több, hajózunk, ugyanis az e heti ingyen játék a Sail Forth, amiben egy flottányi testreszabható hajóval szánthatjuk az óceánt tengeri lények társaságában, felbérelve őket legénységünkbe, hogy segítsenek a kalózok elleni küzdelmek során. Rengeteg különböző sziget vár arra, hogy felfedezzük, de kikapcsolódásként fel-alá mászkálni is élvezet.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken át vezet az út, ahol bejelentkezés után a GET gombra, majd a Place Orderre kell nyomni a siker érdekében. Ha ez megvan, bármikor előhúzhatjátok később is, ha esetleg most nem vagytok PC-közelben, vagy nincs elég hely a 300 MB-ot foglaló címnek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)