Hirdetés

Négy címet is ingyen játszhatnak most az Xbox-tulajok

|

A Microsoft változatos felhozatallal gondoskodott arról, hogy legyen mivel kitölteni a hétvégét.

Hirdetés

Noha a Microsoft bevezette az eddigi legolcsóbb Game Pass csomagot, az Xbox Live Goldot felváltó Game Pass Core-t - ami 36 játékot foglal magába a GP teljes felhozatalából -, ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna azzal a gyakorlatával, hogy hétvégente lehetőséget ad belekóstolni egyes címekbe, sőt a Core-ral ugyanúgy hozzáférhetünk ezekhez, mint korábban az Xbox Live Golddal. 

A már hagyománnyá vált Free Play Days keretében ezúttal négy játékot próbálgathatunk kedvünkre, amelyek közül az egyikkel akkor is ingyen játszhat bárki, ha nincs semmilyen xboxos előfizetése. 

Hirdetés

Magyar idő szerint október 16-án, hétfőn reggel 8:59-ig játszhattok a DICE és az Electronic Arts lövöldéjével, a Battlefield 2042-vel, amely már a hatodik szezonnál jár, ezt is pörgethetitek a hétvége folyamán. Ahogyan az Autonauts névre keresztelt cukiságot (amiben egy kolóniát kell létrehozni és automatizálni robotok segítségével) és a pszichedelikus hangulatú, humorral alaposan átitatott shootert, az Akka Arrh-t is. A negyedik pedig a világ egyik legnépszerűbb játéka, a Minecraft, amihez nem igényel semmilyen feltételt (se Game Pass Core, se Game Pass Ultimate nem kell hozzá). 

Természetesen ha úgy döntötök, hogy megvásároljátok valamelyiket, a mentést vihetitek tovább a próbaidőszak után. A Battlefield 2042-t és a Minecraftot ráadásul nem is kell megvennetek, ha van Game Pass előfizetésetek, mert mindkettő benne van. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)