Hirdetés

Négy játékot is ad ingyen a hétvégére az Xbox csapata

|

Újabb hétvége, újabb Free Play Days. Ezúttal négy játékot is letölthetünk és költségek nélkül próbálhatjuk ki őket.

Hirdetés

Talán senki sem fog már igazán meglepni ez a mondat, de a biztonság kedvéért újra leírjuk: az Xbox minden hétvégén összeválogat egy maréknyi játékot, melyeket ingyen letölthetünk és korlátok nélkül élvezhetünk.

Ez az Xbox Free Play Days, amiben mindenki részt vehet, akinek van otthon egy zöldcsapattól származó hardvere, és mellé rendelkezik Xbox Game Pass Core vagy Ultimate tagsággal.

Ezúttal a Free Play Days kínálatában a Dead by Daylight, a DriftCE, a Hell Let Loose és a Rainbow Six: Siege szerepelnek. Meglehetősen vegyes a kínálat, minden stílusból csemegézhet az ember.

Hirdetés

Mind a négy játék extra költségek nélkül élvezhető a különleges időszak alatt, de ha azon túl is folytatnátok valamelyiket, akkor most akciósan felmarkolhatjátok azt. Mind a négy játék nyomott áron megvásárolható az Xbox üzletében.

A Free Play Days alkalom hétfő reggelig tart, de a Rainbow Six: Siege ingyenes időszaka egy kicsit tovább tart majd annál. A Ubisoft lövöldéjét december 7-ig élvezhetjük fizetés nélkül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)