Hirdetés

Nem ad ingyen játékot az Epic Games Store a jövő héten, ez lesz helyette

|

Sokan lesznek, akik nem örülnek majd az Epic döntésének.

Hirdetés

Panaszra semmiképp nincs okunk, ha egy játékot kapnánk ingyen, annak is örülnénk, de jelen pillanatban, sőt, egészen május 11-éig három címmel bővíthetjük Epic Games Store-os könyvtárunkat: ingyenes a Horizon Chase Turbo, az Against All Odds, illetve a Kao the Kangaroo is. Raktározzatok be, mert a jövő hét - jelen állás szerint - új játékot nem hoz, másféle ajándékra számíthatunk.

Nem kizárt, hogy a hét közben még mellécsapnak valamit, de most úgy tűnik, csupán egy DLC-csomaggal lehetünk majd gazdagabbak.

Hirdetés

Szerencsére legalább a játék, amivel használható, ingyenes. A The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle három kiegészítőt foglal magába, melyek az alábbiak:

  • Jungle Adventure Game Pack: a vadonba látogathatunk el simjeinkkel, kincseket kereshetünk és megismerhetjük Selvadorada lakóinak szokásait, táncmozdulatait, ételeit.
  • Luxury Party Stuff Pack: Luxuspartit dobhatunk össze extravagáns dekorációval, új, márkás ruhákba öltöztethetjük emberkéinket, és finom ételekkel is szolgálhatunk nekik.
  • Fashion Street Kit: Mumbai divatja ihlette ezt a csomagot, színes, mintás öltözékeket viselhetnek a simek.

Ha felcsillant ettől a szemetek, május 11-én 17:00-kor nézzetek vissza és kaparintsátok meg bátran!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)