Hirdetés

Nem fog mindenki örülni az Epic Games új ajándékának, de aki igen, az nagyon

|

Ezúttal nem egy játékot kínál az Epic, de jó oka van erre.

Hirdetés

Az elmúlt egy hétben rögtön három játékot is behúzhattak azok, akik legfeljebb öt percet eltöltöttek az Epic Games Store-ban, és már akkor is tudni lehetett, hogy ez a hét nem hoz új ingyenes játékot, csak egy DLC-csomagot, amit az egy ideje már ingyenesen játszható The Sims 4-hez tudunk használni.

A The Sims 4: The Daring Lifestyle Bundle-ben a Jungle Adventure, Luxury Party és Fashion Street csomagokat találjuk meg. Az elsőben Selvadorada kultúrájával és szokásaival ismerkedhetünk meg a dzsungelben, a másodikkal lehengerlő luxuspartit szervezhetünk, a harmadikkal pedig Mumbai divatjának megfelelően öltözködhetünk.

Hirdetés

A letöltéshez adjátok hozzá a linken keresztül a csomagot Epic Games Store-os fiókotokhoz úgy, hogy a GET gombra kattintotok, bejelentkeztek, majd a Place Orderrel befejezitek a folyamatot.

A jövő hét játéka egyelőre titkos, viszont egy megbízható szivárogtató állítása szerint ennek oka az, hogy indul a tavaszi nagy leárazás, melynek során értékes játékokat szerezhetünk meg ingyen is, ráadásul hetente rögtön kettőt az ilyenkor szokásos egy helyett. Tavaly a BioShock: The Collection, a Prey, a Wolfenstein: The New Order, valamint a Borderlands 3 járt, úgyhogy most is érdemes lesz figyelni. Amint konkrétat tudunk, szólunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)