Hirdetés

Októberben ezeket az ingyen játékokat kapják a PlayStation Plus-felhasználók, bitang erős lesz a felhozatal

|

Nem vett vissza a tempóból a Sony, a PlayStation Plus drágulását most három PS5-ös játékkal támaszták alá.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen sírtak, mikor kiderült, hogy megszűnik az Xbox Live Gold, és az Xbox Game Pass Core érkezik helyette. A Games with Gold játékok hosszú ideje az alsópolcos kategóriát képviselték, nem volt ez másként az utolsó címekkel sem

Ezzel szemben a PlayStation Plus hónapról hónapra igazán jó, gyakran AAA-kategóriás játékokat kínált az alapcsomagban is. Aztán jött az áremelés, melyet követően az első, szeptemberi címek sem voltak kifejezetten rosszak, októberben azonban még tovább emeli a tétet a Sony.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a PlayStation Plus előfizetői októberben a The Callisto Protocolt, a Farming Simulator 22-t és a Weird Westet fogják megkapni - mindhárom játék letölthető lesz PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadásban is. 

A The Callisto Protocol egy igazán jól sikerült, külsőnézetes túlélőhorror, ami masszívan idézi a Dead Space hangulatát, a róla készült tesztünket itt tudjátok elolvasni. A Farming Simulator szériát valószínűleg keveseknek kell bemutatni, a 22-es rész is pontosan azt nyújtja, mint a korábbi epizódok: a mezőgazdaság teljeskörű és élvezetes szimulációját. Végezetül a Weird West is egy igazán remek darab, ez a játék is sok dicsérő szót kapott tőlünk a tesztünkben. A játék egy olyan vadnyugatra invitál, ami sötét varázslatokkal, kannibál szirénekkel és vérfarkasokkal dobja fel az unalomig ismert western kliséket.

Mindhárom ajándék cím október 3-tól lesz elérhető a PlayStation Plus felhasználók számára, egészen november 6-ig lehet majd őket letölteni. Meg vagytok elégedve a kínálattal?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)