Hirdetés

Összesen négy játék tölthető most ingyen az Epic Games Store-ból

|

Mától egy héten át húzhatjátok be az EGS újabb ajándékait.

Hirdetés

A héten két fontos fejleményről számolhattunk be az Epic Games kapcsán: az egyik, hogy elstartolt a Fortnite újabb szezonja, amiből az iOS-esek, a MacOS-esek és az androidosok teljesen kimaradnak, a másik pedig, hogy forintra váltott nálunk az Epic Games Store, így pontosan tudjuk, mennyi jó magyar pénzt kell kiadnunk egy-egy játékért - és néhány esetben ez azt jelenti, hogy spórolunk pár százast-ezrest.

Hirdetés

Egyik sem gáncsolta el az e heti ingyen játékokat (miért is tették volna, ugye...), úgyhogy mától egészen jövő csütörtök 17:00-ig mindenki hozzáadhatja fiókjához a 2016-os Hitmant, valamint a Shadowrun Collectiont, mely három remek RPG-t, a Shadowrun Returnst, a Shadowrun: Dragonfall - Director's Cutot és a Shadowrun Hong Kong - Extended Editiont fogja össze. Látogassatok el az iménti linkekre, jelentkezzetek be, majd kattintsatok a GET gombra az adatlapon, és fejezzétek be a folyamatot, ami vásárlásnak tűnhet, csak fizetni nem kell a végén.

A következő ajándék az Into the Breach lesz, mely egyébként tavaly decemberben már járt ingyen, de akkor csak 24 óráig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)