Hirdetés

Öt Assassin's Creed játékot is ingyen játszhatsz a hétvégén – egy feltétellel

|

Mi több, a The Elder Scrolls Online-t is kipróbálhatod.

Hirdetés

Állítólag szép, kifejezetten meleg idő lesz a hétvégén, de ez ne gátoljon meg titeket abban, hogy otthon maradjatok és a hűvös szobában lazítsatok valamilyen játékkal. Xbox Game Pass Ultimate és Xbox Live Gold előfizetőként összesen hat játékot próbálhattok ki anélkül, hogy bármit fizetnetek kellene értük.

Az ajánlat természetesen csak Xbox One és Xbox Series konzolok tulajdonosainak szól, hiszen a FreePlayDays a Microsoft kezdeményezése.

Hirdetés

Ők viszont augusztus 10. reggel 9:01 és augusztus 14. reggel 8:59 között korlátlanul játszhatják az Assassin's Creed Valhallát, az Assassin's Creed The Ezio Collectiont, ami a második rész mellett a Brotherhoodot és a Revelationst is tartalmazza minden DLC-vel együtt, két rövidfilm kíséretében, továbbá az Assassin's Creed IV: Black Flaget, a sorozat egyik legjobbnak tartott részét. A The Elder Scrolls Online augusztus 10. és 21. között ingyenes, és nem kell hozzá Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate.

Az Assassin's Creedek egyébként véletlenül épp mindenhol ingyenesek, PC-n és PlayStation platformokon is, a FreePlayDaystől függetlenül.

Ne feledjétek, a Gold szeptember 14-én megszűnik, helyét a Game Pass Core veszi át, ami egy több mint 25 játékból álló, folyamatosan frissülő katalógust kínál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)