Hirdetés

Rövid ideig lecsaphatsz egy ingyenes játékra, amivel a valóságban is szintet léphetsz

|

Akár gamer vagy, akár nem, ez a skill hasznos lesz.

Hirdetés

Két éve a PC Worldön eljátszottunk azzal a gondolattal, hogy mi van akkor, ha a hivatalos képzés helyett, a tanfolyam árát megspórolva otthonunkban szeretnénk megtanulni minél gyorsabban gépelni - vajon milyen szoftverekkel és technikákkal pallérozható a négy fal között a gépírói készség?

Már abban a cikkben is belekóstoltunk a videojátékok által nyújtott lehetőségekbe, viszont a felhozatalból kimaradt a Mikhail Melnikov által fejlesztett Falling Worlds, amely hasonló koncepcióra épül, mint a 2013-ban megjelent és saját rajongótáborral rendelkező The Typing of the Dead: Overkill.

Hirdetés

A Falling Wordsben azonban nem élőhalottakat irthatunk a gyorsaságunkkal, hogy ne lakmározzanak az okos agyunkból, hanem az égből érkező és a föld felé tartó szavakat kell megsemmisítenünk azáltal, hogy sebesen begépeljük őket. A játék három különböző nehézségi szinttel, részletes statisztikákkal és globális ranglistákkal igyekszik fejleszteni a gépelési sebességünket, ezt pedig most bárki ingyen behúzhatja és próbára teheti vele a képességeit. 

Bár a Steamen közel 10 euróért vesztegetik, az IndieGala limitált ideig ingyen kínálja a Falling Wordsöt: nem kell mást tennetek a letöltéséhez, mint ellátogatni a hivatalos honlapra, rábökni a "Get Falling Words" gombra, és hozzáadni a gyűjteményedhez - persze ehhez kelleni fog IndieGala fiók, szóval ha esetleg nem lenne, gyorsan regisztrálhattok egyet, szintén ingyenesen.

Ti ki fogjátok próbálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)