Hirdetés

Sivatagi kalandokat kínál az Epic Games Store e heti ingyen játéka

|

Ha a Dűne hangulatát szereted, és nem vagy Anakin Skywalker, add hozzá gyűjteményedhez!

Hirdetés

Nehéz volt az elmúlt néhány év a Homeworld franchise rajongói számára, hiszen a széria teljes értékű folytatása, a Homeworld 3 már nagyjából 2017 óta készül, de annak ellenére sem végeztek még a munkálatokkal, hogy közösségi gyűjtés keretében is szereztek rá nem elhanyagolható mennyiségű pénzt. Úgy volt, hogy 2023 elején megjelenhet, aztán májusban eltolták jövőre, és a héten érkezett infók szerint még mindig a 2024. februári start tűnik leginkább valószínűnek.

Aki esetleg addig is játszana valami hasonlóval, az külön értékelni fogja az Epic Games Store e heti ajándékát - hacsak nem akkora fan, hogy már megvan neki.

Hirdetés

Most a Homeworld: Deserts of Kharak jár ingyen mindenkinek, aki bejelentkezik, majd kattint egyet a játék adatlapján a GET gombra, aztán meg a Place Orderre. A valós idejű stratégiai játék az első Homeworld előtt játszódik, homokban vezethetjük győzelemre egységeinket a kampány során vagy online többjátékos módokban. Jó pontszámokat kapott a kritikusoktól és a játékosoktól is a mga idejében, egy esélyt feltétlen adjatok neki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)