Hirdetés

Szinte ingyen juthatsz hozzá egy megunhatatlan klasszikushoz, amit ráadásul fel is újítottak

|

Akik szeretnének leülni egy gyors és pörgős játék elé, azoknak érdemes lehet megfontolniuk az Amazon Prime befizetését.

Hirdetés

Az Amazon Prime alapvetően nem rossz üzlet azoknak, akik játszanak a Riot Games, a Blizzard és más kiadók PC-s játékival. Minden hónapban egy rakat ajándék loot jár az előfizetés mellé a csomag részét képező ingyenes extra Twitch feliratkozáson, valamint a szintén ajándékba osztogatott játékok mellé. A Centipede: Recharged az utóbbiak sorát szaporítja.

Egy újrakevert árkádjátékról van szó, amelyben a cél ugyanaz, mint számos korabeli társában: a minél nagyobb pontszám elérése. Ezt viszont ezúttal gyönyörű vizuális tálalással és rengeteg tartalommal kapjuk.

Hirdetés

Az eredeti Centipede egyébként 1981-ben jelent meg, és akinek volt alkalma kipróbálni, annak a képernyő alján szaladgáló Bug Blasterrel kellett lelőnie a képernyő tetején lófráló százlábú darabkáit. A Recharged ennél egy fokkal összetettebb, de a hangsúly még mindig az akción és a pontgyűjtögetésen van.

A játékot most ingyenesen begyűjtheti mindenki, aki rendelkezik Amazon Prime előfizetéssel. Ha megtehetitek markoljátok fel gyorsan, mert december 13-án le fog kerülni a kínálatból.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)