Hirdetés

Taktikus lövöldözés, LEGO autók és horror várja ingyen az Xbox-játékosokat

|

Ritkán kapunk ennyire változatos felhozatalt a hétvégére, de most az Xbox csapata egy színes kosarat rakott össze.

Hirdetés

Mint minden hétvégén, úgy most is kapunk egy maréknyi játékot, melyeket ingyen játszhatunk Xbox konzoljainkon. Az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate tagok néhány címet letölthetnek és extra költség nélkül pörgethetnek pár napig, a kipróbálási lehetőséggel együtt pedig általában akciók is érkeznek.

Nincs ez másképp most sem, amikor a Rainbow Six: Siege-et, a LEGO 2K Drive-ot és a Dead by Daylightot pörgethetjük korlátlanul.

Hirdetés

Mindhárom játékkal megmaradnak az eredményeik, így amennyiben később beszereznénk valamelyiket, úgy onnan folytathatjuk azt, ahol a abbahagytuk. Ha mostanában szeretnétek megvásárolni a trió valamelyikét, így ezt kedvezményesen is megtehetitek.

Az ingyenes időszak hétfő reggelig tart, így ne felejtsétek letölteni a játékokat, ha érdekelnek benneteket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)