Hirdetés

Titkos ajándékot rejt az Epic Games Store, de megéri egy kicsit többet kattintani érte

|

Nem a szokásos helyen találhatod meg a GOG ajándékát.

Hirdetés

Frissítés: A Jazz Jackrabbit 2 Collection megszerzéséhez kattintsatok a játék linkjére pár sorral lejjebb, ezt követően bökjetek a 'Go to giveaway', majd az 'Add to library' gombra.

Korábban írtuk: Miközben továbbra is ingyen megszerezhető a Saturnalia nevet viselő horror és a Warhammer 40,000: Mechanicus, a GOG-nak köszönhetően további ajándékokkal hizlalhatjuk játékkönyvtárunkat. Az elmúlt néhány napban a Genesis Alpha One nevű FPS-t tölthette le mindenki a GOG-ról vagy a GOG Galaxy klienséből, de holnaptól néhány napig egy retro gyűjtemény lehet a miénk.

Mindenki, aki letölti a GOG Galaxy alkalmazását (például az Epic Games Store-ból), október 31. 15:00 és november 3. 15:00 között behúzhatja a Jazz Jackrabbit 2 Collectiont, ami az alapjáték mellett a The Secret Files és a The Christmas Chronicles kiegészítőket is tartalmazza.

Hirdetés

A GOG Galaxy nem csak a GOG.com-ról letöltött játékokat gyűjti össze, hanem az egyéb kliensekkel futtathatókat is felismeri, így aki telepíti, annak elég ezt elindítania, nem kell azon gondolkodnia, mit hol vásárolt meg vagy honnan gyűjtött be. Emellett támogatja a felhőbe mentést és intézi a frissítéseket is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)