Hirdetés

Több mint 500 játékot próbálhatunk ki hamarosan ingyen a Steamen

|

Visszatér az egyhetes Steam Game Festival, melynek keretében rengeteg különböző alkotással tehetünk próbát.

Hirdetés

Ha megnézitek a 2021-es videojáték megjelenéseket összegző listánkat, láthatjátok, hogy az év első fele szokatlanul szegényes lesz. Persze a legtöbben megválogatjuk, mivel játsszunk, és havi 1-2 címnél többet nem próbálunk ki, de szeretjük, ha legalább a választék terjedelmes.

Aki így sem talál magának semmit, de vágyik valami újra, annak a Steam Game Festival kínálatában lesz érdemes szétnéznie. A február 3-án, 19:00-kor kezdődő és február 9. 19:00-ig tartó esemény során livestreameket követhetünk, fejlesztőkkel léphetünk kapcsolatba, és több mint 500 demót próbálhatunk majd ki.

Hirdetés

Ezek elsősorban indie játékok próbaverziói lesznek, de biztosan akadnak köztük érdekességek, mint azt az alábbi videó is megvillantja finoman. Elvihetjük egy körre az Almighty: Kill Your Gods, a Bloodroots, a Graven, a Steel Assault, a Kingshunt, a No Place for Bravery, a 8-Bit Adventures 2, a Frozen Flame, az Unsouled, a The Last Spell és a Trial of Ayash játékokat is; nem baj, ha nem mondanak semmit ezek a címek, annál inkább érdemes lesz kipróbálni őket. YouTube-on további videókat találhattok, amik kategóriánként adnak ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)