Hirdetés

Több mint 5000 forintot ér az Epic Games Store következő ingyenes játéka

|

Nem kell félni, jövő héten sem marad el az ajándékosztás.

Hirdetés

Könnyű hozzászokni a jó dolgokhoz, ezért még csak elképzelni sem szeretnénk egy olyan világot, amelyben nem fűződik érdekük a fejlesztőknek és a kiadóknak, de még a játékaikat kínáló digitális piacterek üzemeltetőinek sem ahhoz, hogy alkalmanként ajándékokkal kedveskedjenek nekünk. Szerencsére mindannyian tisztában vannak vele, hogy az olcsó játéknál csak az ingyenes játéknak örülünk jobban.

Különösen az Epic Games Store jeleskedik ajándékosztásban, bár tudjuk jól, hogy ezt nem puszta szívjóságból teszi, de valószínűleg csak keveseket zavar a mögötte álló cég motivációja, a nagy többség boldogan lecsap az ingyen lootra.

Hirdetés

Jelenleg a GRIME című alkotást adhatjuk hozzá a kollekciónkhoz, ám már ugrásra készen áll a következő játék, melyre még egy hetet várnunk kell. Ez utóbbi 2019-ben jelent meg és a Train Valley 2 címet viseli, amiből logikusan következik, hogy vasútvonalakat fogunk felépíteni és üzemeltetni, ám az élménynek ad egy kis csavart, hogy a fejlesztők puzzle-elemeket is belecsempésztek a low poly grafikával felvértezett művükbe.

A normál körülmények között 5320 forintért értékesített Train Valley 2-t ingyen lehet majd behúzni, szólni fogunk, amint letölthetitek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)