Hirdetés

Több mint 600 játékot próbálhatsz ki most ingyen a Steamen

|

Brutális mennyiségű demóval csábít a Steam Jövő Feszt.

Hirdetés

Bizonyára sokan emlékeztek azokra az időkre, amikor a demók legjobb forrása a GameStar CD/DVD melléklet volt, amely hónapról hónapra elhozta nekünk a leginkább figyelemre méltó tételeket. Azóta viszont nagyot változott a világ, hiszen nemcsak a korongok mentek ki a divatból, de a hatalmasra hízott játékok korában már a demó műfaja sem olyan népszerű a fejlesztők körében. Pedig a Battlefield 2042-höz és a Cyberpunk 2077-hez hasonló felsülések bizonyítják, hogy igenis lenne létjogosultsága az előzetes próbának, amire kiváló alkalom a nemrég elkezdődött Steam Jövő Feszt.

Hirdetés

A Valve online fesztiválsorozatának legújabb felvonásában több mint 600 játékba nyerhetünk bepillantást, ráadásként pedig a szokásos gameplay-streamekkel és fejlesztői kerekasztal-beszélgetésekkel is elüthetjük az időt. A demók listáját és a közvetítéseket ide kattintva érheted el.

Hogy kiemeljünk néhány érdekesebb tételt, kipróbálható például a Dear Esther alkotóinak legújabb játéka, az eredetileg Apple Arcade-exkluzív Little Orpheus, az FPS-ek véres hőskorát idéző Scathe, a cyberpunk lövölde Turbo Overkill és az Annapurna Interactive kiadásában érkező akcióorgia, a Neon White is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kapkodni nem kell, hiszen a Steam Jövő Feszt csak február 28-án zárul, persze ha tényleg mindent kipróbálnál, akkor még ez is szűkös lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)