Hirdetés

Ingyen tölthető az egyik legjobb Total War játék, de nem árt sietni

|

Mindössze pár napotok van arra, hogy megszerezzétek a Total War: Shogun 2-t.

Hirdetés

Április közepe óta tudjuk, hogy ingyenes lesz a mai naptól fogva a Total War: Shogun 2, szóval cseppet sem lennénk meglepve, csak sokan jó előre bekarikáztátok volna a mai dátumot a naptárban. Eddig kellett csak várni, pontban 19 órakor valóban ingyenessé vált a játék a Steamen.

Hirdetés

Nem érdemes azonban sokáig húzni a letöltést, hiszen a kivételes ajánlat csak május 1-ig él. Ide kattinva gyorsan zsákoljátok is be a stratégiai széria egyik legjobb darabját, ami természetesen eztán örökre megmarad nektek. A Total War: Shogun 2 eredetileg 2011. március 15-én jelent meg, a Metacriticen kereken 90 ponton áll 62 kritika mellett, ráadásul mint a 62 róla írt értékelés pozitív lett. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy egy kivételes címmel bővíthetitek most a gyűjteményeteket. Tőlünk egyébként anno 93%-ot kapott.

Ti lecsaptok az ingyenes Total War: Shogun 2-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)