Hirdetés

Ügyes próbálkozás a Ubisoft utolsó ajándéka

|

Teljes játék helyett egy viszonylag friss cím tartalmi csomagjával zárja ünnepi ajándékosztását a kiadó.

Hirdetés

Elérkeztünk annak a promóciós időszaknak a végéhez, melynek keretében amíg a Ubisoft naponta meglepett bennünket valamilyen aprósággal, hol letölthető tartalommal, hol pedig teljes játékkal. A gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy játék követett DLC-t, majd DLC játékot, és mivel tegnap a Trials Risingot adhattuk hozzá gyűjteményünkhöz, logikusnak tűnt, hogy ma ismét egy kisebb csomag következzék.

Igaz, az sem lett volna rossz, ha a kiadó komolyabb durranással zárja az akciót, de maradt a sormintánál, így aztán a Hyper Scape Rewards pack lehet a zsákmányunk. Ez lényegében a Nahari's Pow Surfer Gift, amelyben egy kalauz, egy D-tap nyomkövető pisztoly, valamint egy snowboard lapul. Talán ettől többen kedvet kapnak az ingyenesen játszható battle royale cím kipróbálásához, amely egyelőre sehogyan sem akarja beváltani a Ubisoft reményeit, pedig legutóbb már pénzt is kaptunk, csak hogy játsszunk vele.

Hirdetés

Hogy megszerezd, nem kell mást csinálnod, mint felkeresni a fenti linken található oldalt, a bejelentkezést követően pedig rábökni a Regisztrálj most gombra. A szóban forgó tartalom mindegyik platformra elérhető, amelyikre megjelent Hyper Scape, azaz PC, PS4-en, Xbox One-on, valamint az új generációs konzolokon is behúzhatjátok.

Elégedettek vagytok a Ubisoft ajándékaival, vagy többet reméltetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)