Hirdetés

Újabb ingyen játékkal kezdi az évet az Epic Games Store – már töltheted is

|

Még néhány napig sorra érkeznek majd az ajándékok az epic Games Store-ban.

Hirdetés

December 20-án kezdte el az Epic Games Store nagy ünnepi osztogatását, és nem áll le az újévben sem: ha minden igaz, január 4-én kapjuk az utolsó nagyobb ajándékot, aztán visszaáll a korábbi rend, és ismét hetente érkezik valami. Nincs okunk panaszkodni olyan ajándékok után, mint a Ghostwire: Tokyo, a The Outer Worlds, vagy a Ghostrunner.

Mára egy kisebb, de egészen szórakoztató, kooperatív játék jutott, ami azoknak fog leginkább tetszeni, akik szeretik a szabadulószobás fejtörőket.

Hirdetés

Az Escape Academy helyszíne egy iskola, ahol szabadulókat képeznek: több mint 12, valódi szabadulószobák tervezői által megalkotott fejtörő vár ránk, amiket teljesíthetünk egyedül vagy egy barátunkkal együtt is. Történet is kíséri a játékmenetet, de nem ez az erőssége.

Aki szeretné tudni, mi lesz a holnapi játék, itt kiderítheti.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)