Hirdetés

Megint ingyen játékot ad a GOG.com, ne maradjatok le róla!

|

Ha siettek, akkor még a tiétek lehet a GOG.com következő ingyenes játéka.

Hirdetés

Szerencsére az ünnepi időszakban nem csak az Epic Games Store szórja bő kézzel az ingyen játékokat, hanem a GOG.com is kiveszi a részét a dologból. Most megint így tettek, és ingyen elérhetővé tették a South of the Circle című kalandjátékot.

Karrierjét még 2020-ban, Apple Arcade-en kezdte a South of the Circle, de tavaly augusztusban megjelent PC-re és konzolokra is. A State of Play Games alkotásában a Cambridge-i Egyetem kutatója és klimatológusa, Peter bőrébe bújhatunk, a játékidő nagyját pedig párbeszédek töltik ki.

Hirdetés

A játékot a GOG.com főoldalán éritek el, csak egy kicsit le kell görgetni, majd rábökni a nagy zöld "Add to library" gombra, és már be is tudjátok zsákolni. Egy igazán különleges címről van szó, ha tehát magát a zsánert kedvelitek, akkor nem foghattok vele mellé. 

További ingyen játékokról szóló cikkeinket itt éritek el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)