Hirdetés

Újabb ingyen játékot zsákolhattok be az Epic Games Store-ban, ha elég gyorsak vagytok

|

Nem árt sietni, ha nem akartok lecsúszni a mai EGS játékról sem.

Hirdetés

Jól tudják már a GS hű olvasói, hogy a karácsonyi időszakban minden áldott nap egy újabb játékot ad ajándékba a felhasználóknak az Epic Games Store, és ez természetesen ma sincs másként. Nyilván azért nincs szó arról, hogy minden nap a legdurvább AAA-címek között turkálhatunk könyékig, de azért be lehet így húzni egészen különleges kis gyöngyszemeket is.

Ma például az egyébként 5520 forintba kerülő Cursed to Golf a soros, ami egy végtelenül egyedi roguelike játék - ide kattintva éritek el, és tölthetitek le ingyen.

Hirdetés

Ahogy azt a neve is sejteti, az Cursed to Golfban a többé vagy kevésbé megszokott roguelike elemek magával a golffal vannak ötvözve, a főhős pedig egy olyan golfjátékos, akit egy bajnokság során megölt egy villámcsapás, így a "golf purgatóriumba" került. Célunk nem más, mint maga a feltámadás.

Nyugi, ha a mai ajándék esetleg nem jött volna be nektek, holnap délután újabb ingyen játék fog érkezni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)