Hirdetés

Újabb játékot ad ingyen a GOG, érdemes beszerezni

|

Számos Paradox-klasszikus felkerült az áruházba, az egyiket ajándékba kapjuk.

Hirdetés

Még mindig tart a GOG nyári akciós vására, amelynek keretében olyan kiváló címeket zsákolhattok be piszkosul kedvezményesen, mint a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition (-60%), a Disco Elysium - The Final Cut (-75%), a Metro Franchise Bundle (-84%), a Horizon Zero Dawn - Complete Edition (-67%), a Wasteland 3: Colorado Collection (-75%) és a Return of the Obra Dinn (-40%). 

A GOG természetesen ajándékokkal is készült a nagy eseményre: kezdéskor a Sunblaze volt elérhető, emellett pedig behúzhattuk a Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty Goodies Collection névre keresztelt csomagot, melyben nagyrészt tematikus háttérképeket találunk. Ez utóbbi még elérhető, azonban a - kevesebb mint 2 euróra leakciózott - Sunblaze helyét felváltotta egy másik játék. 

Hirdetés

A GOG egy külön gyűjtőoldalt szentelt annak, hogy örömmel jelentse: a Paradox Interactive újabb klasszikusai kerültek be az adatbázisba: a Knights of Honor, az Arsenal of Democracy, az Academia: School Simulator és a Crusader Kings II minden DLC-jével együtt. Ezt megünnepelendő a Crusader Kings 2 standard kiadását ingyenessé tették, és nem adtak meg határidőt sem, szóval bárki lecsaphat rá, amikor csak akar. Ehhez csupán annyit kell tennetek, hogy ellátogattok a játék adatlapjára, ráböktök az "Add to cart" gombra, és végigmentek a folyamaton. 

Emellett a játék összes DLC-je 50 százalékkal olcsóbb lett, szóval az ingyenes alapjátékot fel lehet tuningolni a legszimpatikusabb csomagokkal (aki mindet szeretné, az három kollekcióból is válogathat, amik szintén 55-60%-kkal kevesebbet kóstálnak, mint egyébként). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)