Hirdetés

Újabb játékot ad ingyen a Ubisoft egy héten át

|

Megint adakozós kedvében van a francia kiadó.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a Splinter Cell sorozat egyik, ha nem legjobb részét, a Chaos Theoryt ingyen adta, a Ubisoft ismét megajándékozza a PC-s játékosokat, ezúttal egy városépítős klasszikussal.

Mától december 14. délután 3 óráig bárki hozzáadhatja Ubisoft Connect fiókjához az Anno 1404 History Editiont, ami 2020-ban, az Anno History Collection részeként jelent meg, és az eredetileg 2009-ben kiadott Anno 1404 kibővített, feljavított változata.

Hirdetés

Ez a kiadás problémamentesen fut modern rendszereken, és támogatja a ma elterjedt felbontásokat, a többmonitoros rendszereket és a keret nélküli ablakos futtatási módot. Helyet kapott benne a Venice kiegészítő, ami számos extra tartalom mellett kooperatív és kompetitív többjátékos módokat is kínál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A letöltéshez az Anno 1404 History Edition promóciós oldalára kell ellátogatni, majd a Ubisoft Connect logóra kattintani és bejelentkezni. Természetesen aki a következő egy hétben megkaparintja, bármikor előveheti a későbbiekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)